Badesøen annoncerer årets første navne – bl.a. Collider, Clarissa Connelly og Hjalte Ross

Badesøen annoncerer årets første navne – bl.a. Collider, Clarissa Connelly og Hjalte Ross
Collider.

Badesøen Festival har nu delt de allerførste navne til årets endagsfestival ved friluftsbadet af samme navn i Albertslund, og dagens pakke byder på navne til både det almindelige koncertprogram og de unikke pop-up-koncerter.

Til festivalens store scene har man annonceret Clarissa Connelly og Collider, der skal spille sammen i et nyt samarbejde, samt den norske queer-kunstner og saxofonist Bendik Giske og det vilde projekt Mark Ernestus’ Ndagga Rhythm Force, der blander tysk techno med senegalesisk mbalax-musik. Altså et ret eklektisk program indtil videre.

Badesøens pop-up-koncerter er et anderledes koncept, hvor kunstnerne typisk spiller ganske korte koncerter for få personer i intime, små rum på festivalen. Til det program har man i dag annonceret Hjalte Ross og M. Rexen samt blokfløjtespilleren Michala Petri.

Badesøen Festival finder sted 10. august ved friluftsbadet Badesøen i Albertslund.

Læs også: 20 navne annonceret til Distortion Ø – bl.a. Rico Nasty, 070 Shake og Nadia Rose

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af