De melodiske folkrockere i Whitney kommer til Danmark

De melodiske folkrockere i Whitney kommer til Danmark
Whitney.

Tiden går hurtigt i musikbranchen, så måske du allerede lidt har glemt Whitney? Gruppen har nemlig ikke rørt særlig meget på sig siden gennembrudsåret 2016, hvor de udgav det ret fantastiske debutalbum ‘Light Upon the Lake’ og efterfølgende spillede både Roskilde Festival og Store Vega.

Nu er de melodiske, melankolske og let soulede folkrockere dog klar til igen at vinde indpas i din bevidsthed – først og fremmest med dagens nyhed om, at de kommer til Danmark med en koncert i Store Vega 17. november.

Bagmændende Max Kakacek og Julien Ehrlich kommer dog ikke tomhændede til København. De er i øjeblikket i fuld gang med et nyt album, som man næsten må gå ud fra kommer på plads inden en eventuel række af vinterkoncerter.

Billetsalget starter 8. marts kl. 10.00 via Ticketmaster.

Whitney (US)
17. november
Store Vega
Billetpris: 230 kr.

Læs interview: Whitney er country for cool kids

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af