Drake skjuler ikke længere sit barn – har fået tatovering af sønnen Adonis

Drake skjuler ikke længere sit barn – har fået tatovering af sønnen Adonis
Drake. (Foto: Grant Lamos/Getty Images)

Der blev gjort mere end en smule nar af Drake, første gang han dedikerede en tatovering til sin søn Adonis. På sangen ‘March 14’ fra 2018-albummet ‘Scorpion’ rappede den canadiske superstjerne nemlig, at han havde fået skrevet tallet 11 på kroppen som hyldest til en anden person, men at han nu ville dedikere selvsamme tatovering til Adonis i stedet, da sønnen er født 11. oktober.

Nu har Drakes førstefødte dog fået en tatovering på sin fars krop, der ikke har tilhørt en anden person før. Rapperen har nemlig fået eviggjort sønnens ansigt på armen. Det rapporterer hiphop-sladdersiden The Shade Room.

Drake er netop nu på europaturné (der desværre ikke kommer til Danmark) og havde i den forbindelse også inviteret sønnens mor, Sophie Brussaux, til koncerten i Paris. Her lagde han også billeder op af en række fodboldtrøjer fra klubben Paris Saint-Germain med Adonis’ navn på ryggen.

Det virker jo helt harmonisk det hele. Man glemmer næsten, at det her var en af sidste års mest kontroversielle historier, da Pusha-T afslørede Drakes hemmelige barn i disstracket ‘The Story of Adidon’ med linjerne »You are hiding a child«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

View this post on Instagram

 

#TSRTattz: Y’all peep #Drake’s new tattoo? ? ?: @antsoulo

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom) on

Læs også: For præcis ti år siden skabte Drake fundamentet for den verdensstjerne, vi kender i dag

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af