Fyre Festival sætter merchandise til salg for at dække million-omkostninger

Fyre Festival sætter merchandise til salg for at dække million-omkostninger
Billy McFarland i Netflix-dokumentaren 'Fyre: The Greatest Festival That Never Happened'. (Foto: Netflix)

Fyre Festival-sagaen fortsætter ufortrødent. Festivalen, der lovede overdådig luksus og glamourøse fester på Bahamas i sommeren 2017, blev som bekendt en katastrofe af rang, hvorfor stifterne nu sidder med sagsanlæg til op over begge ører og regninger på (ifølge Vulture) omkring 26 millioner dollars.

For at komme efter blot en brøkdel af de kolossale omkostninger forsøger Fyre-bagmand Billy McFarland nu at spinde guld på al den massive medieomtale og meme-generering, der har omgivet affæren. Ifølge Vulture vil en del af den originale festival-merchandise nemlig nu blive sat til salg.

Der er efter sigende tale om et solidt sortiment bestående af t-shirts, sweatpants, sweatshirts, hatte, armbånd og halskæder med Fyre Festival-logoer. Et sortiment, der næppe var i høj kurs, mens bølgerne gik højt på Bahamas, og festivalgængerne måtte slås sig til en urinvædet madras at sove på, men som nu – hvor festivalapokalypsen er blevet en stående joke – garanteret kan ryge for et par kærkomne knaster.

Læs også: Åh, nej: Ja Rule planlægger ny Fyre Festival

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af