NorthSide afslører den endelige plakat – otte nye navne på programmet

NorthSide afslører den endelige plakat – otte nye navne på programmet
Masego.

I sidste uge var det Tinderbox, og nu følger NorthSide trop: Festivalen har offentliggjort årets endelige plakat og i samme ombæring føjet otte nye navne til plakaten.

Det vil sige, at NorthSide-programmet nu er komplet med 39 navne, men som det nu engang plejer at være, skriver festivalen i en pressemeddelelse, at der stadig er mulighed for et par tilføjelser inden det går løs i Ådalen 6. juni.

Dagens tilføjelser:
Keane
Saveus
Benal
Phlake
Masego
Pond
Hop Along
Novo Amor

Øverst i dagens musikpakke finder man Keane, der tidligere har spillet på NorthSide i 2013. De britiske poprockere har dog holdt en længere pause og ikke udgivet et album siden 2012’s ‘Strangeland’, men 2019 skulle altså byde på ny musik og nye koncerter.

Amerikanske Masego kommer til Ådalen med sin selvudråbte ‘TrapHouseJazz’-stil, mens australske Pond består af både tidligere og nuværende medlemmer af Tame Impala, som jo også er på plakaten.

Hop Along udgav sidste år det virkelig stærke indierock-album ‘Bark Your Head Off, Dog’, og så byder dagens annoncering også på tre større danske navne i form af Benal, Saveus og Phlake.

NorthSide 2019 foregår 6.-8. juni – stadig i Ådalen ved Aarhus. På programmet er også navne som Nas, Bon Iver, Tame Impala, New Order, Kurt Vile, Khalid, Major Lazer, Mark Ronson, Migos og The Streets.

Med plakaten er årets dagsplan også på plads – se den HER.

Læs også: NorthSide har aldrig været mere hiphop end i 2019

Læs også: NorthSide: Her er vores favoritter på plakaten – tre store og tre små navne

Læs også: NorthSide: Se dagsplanen for årets program

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af