R. Kelly anholdt for at skylde børnebidrag for over én million kroner

R. Kelly anholdt for at skylde børnebidrag for over én million kroner
R. Kelly (i midten) ved sin ankomst til gårsdagens høring i Chicago. (Foto: Nuccio DiNuzzo/Getty Images)

R. Kelly er overskriftsmateriale verden over disse dage, som dokumentaren ’Surviving R. Kelly’ for alvor har sat spot på alle misbrugsanklagerne mod den skandaleombruste rapper. Anklager, der i sidste uge førte til en anholdelse, som efterfulgtes af en foreløbig løsladelse mod kaution betalt af en “ven af Kelly”.

Nu er Kelly allerede tilbage bag tremmer igen. Denne gang lyder anklagen (via blandt andre TMZ), at han skylder sin ekskone, Drea Kelly, mere end en million danske kroner i børnebidrag.

Kelly skal efter sigende betale det fulde beløb tilbage for at blive løsladt. En bedrift, der kan være mere besværlig end som så, hvis man skal tro Kellys advokat, der (ifølge COS) i forbindelse med Kellys seneste kaution skulle have fortalt sagens dommer, at Kellys finanser var »noget rod« – hvorfor man kan tænkes, “vennens” bidrag til kautionen på knapt 600.000 kroner må have været mere end almindeligt kærkommen, hvis ikke helt og aldeles nødvendig.

Anholdelsen kommer lige i kølvandet på R. Kellys interview i CBS This Morning, hvor han for første gang siden dokumentarens release udtaler sig om alle anklagerne. Interviewet blev vist i sin fulde 80 minutter længde i nat dansk tid.

Læs også: Serien om R. Kelly er et nødråb til alle medløberne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af