R. Kellys tidligere advokat mener, han er »skyldig som ind i helvede« – tvang ham til at tage libido-nedsættende medicin

R. Kellys tidligere advokat mener, han er »skyldig som ind i helvede« – tvang ham til at tage libido-nedsættende medicin
R. Kelly til New York Fashion Week i 2015. (Foto: Michael Loccisano/Getty Images)

R. Kellys tidligere advokat Ed Genson, der nu er 77 år og syg med kræft, gav for nyligt et interview med The Chicago Sun Times, hvor han slog fast, at den skandaleramte sanger er »skyldig som ind i helvede«.

Genson forsvarede Kelly under en børnepornografi-sag, som varede i seks år. Her gik han til yderligheder for at holde sangeren stueren, afslører den forhenværende advokat:

»Lad mig fortælle dig en hemmelighed. Jeg fik ham til at gå til lægen og få libidonedsættende medicin. Det er derfor, han ikke blev arresteret for noget andet«.

Genson fik også R. Kelly til at ændre teksten til ‘Ignition’, der oprindeligt ikke lagde skjul på, at Kelly var til unge piger: »Jeg kørte i bilen og lyttede til en sang og sagde, ‘er du sindssyg?’. Det her er alt, jeg har brug for. Han omskrev sangen. Det er en sang, der handler om en fyr, der kører rundt i en bil med sin kæreste. Oprindeligt var det en high school-kørelærer, der underviste en klasse i, hvordan man kører bil. Jeg ændrede ordene«.

Genson slår desuden fast, at han mener, at Kelly er en »ikke synderligt skarp person«, der »tror, han kan gøre, som det passer ham«.

I sidste uge erklærede R. Kelly sig ikke skyldig i 10 sigtelser om seksuelt misbrug, efter at være blevet løsladt mod kaution. Han blev siden anholdt igen for ikke at have betalt børnebidrag for over en million kroner.

Læs også: R. Kelly bryder tavshed og bryder sammen i nyt interview

Læs også: Serien om R. Kelly er et nødråb til alle medløberne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af