Schoolboy Q er tilbage med sin første single siden 2016 – hør ‘Numb Numb Juice’

Schoolboy Q er tilbage med sin første single siden 2016 – hør ‘Numb Numb Juice’
Schoolboy Q. (Foto: Araya Diaz/Getty Images for BET)

Der har været relativt stille omkring Schoolboy Q, siden han udgav det stærke ‘Blank Face’-album i 2016. Han er dukket op med gæstevers i ny og næ, som den stærke optræden på ‘X’ fra label-makkeren Kendrick Lamars ‘Black Panther’-soundtrack. Men rapperen har ikke udgivet noget i eget navn i flere år, og sidste år udskød han sit næste album grundet vennen Mac Millers død.

Men nu får vi omsider nyt fra Schoolboy Q i form af singlen ‘Numb Numb Juice’. Den lange ventetid har til gengæld ikke ført til en specielt lang sang: ‘Numb Numb Juice’ er et minimalistisk nummer på under to minutter, der kombinerer Q’s velkendte vestkyst-gangstastil med en portion Soundcloudrap-aggression.

Betyder det så, at et vestkystrapperen også har et album på vej snart? Det kunne man i hvert fald håbe – et Schoolboy Q-album var i hvert fald et af de album, vi glædede os mest til i 2019.

Læs også: Future og Schoolboy Q fester løs i videoen til DJ Escos ‘Code of Honor’

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af