Schoolboy Q spoofer Elon Musk i ny musikvideo til ‘Numb Numb Juice’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det så med al sandsynlighed ud til, at vi ville få noget nyt materiale fra Schoolboy Q, da han forleden lagde en teaser op på Instagram – i går fik vi så ‘Numb Numb Juice’, og nu er der minsandten også kommet en musikvideo til nummeret.

Og det er en video, der byder på en del forskellige indtryk – fra Schoolboy Q, der cruiser i en bil ved siden af et klip af en atombombe, til selvsamme, der fester i gul badekåbe i et dyrt mansion. Og så er der en sjov reference til det kendte klip, hvor Tesla-opfinderen Elon Musk ryger pot som gæst i podcasten Joe Rogan Experience. En episode der som bekendt blev et ret stort meme.

L.A.-rapperen har ikke udgivet et helt album siden 2016’s ‘Blank Face LP’, der kom ud til stor kritiker- og fanros. Men mon ikke, vi kan forvente at se mere fra ham snart?

Læs også: Schoolboy Q er tilbage med sin første single siden 2016 – hør ‘Numb Numb Juice’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af