Schoolboy Q udgiver ny musik i morgen – teaser sang på Instagram

Så er der ny musik på vej fra Schoolboy Q. Los Angeles-rapperen har lagt en video på Instagram, der viser ham på arbejde i studiet, og i videoen hører vi også en lille bid af et splinternyt track. Og så hentyder han kraftigt til, at der udkommer noget mere officielt i morgen.

Det er desværre ikke meget af det nye nummer, der bliver afsløret i videoen, men det lyder til at være rimelig hårdt. Og om vi blot får dét nummer, flere numre, en musikvideo eller andet er heller ikke til at sige – vi ved blot, at der med al sandsynlighed kommer noget nyt i morgen. I hvert fald skriver han: »2morrow nigHt we back at it….«

Og så kunne man jo også håbe, at rapperens nye album endelig er på vej. Schoolboy Q udgav senest et længere projekt i 2016 med det roste ‘Blank Face’-album, men udskød så efterfølgeren på ubestemt tid i kølvandet på vennen Mac Millers død sidste år.

Læs også: De 23 mest ventede udenlandske album i 2019

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

2morrow nigHt we back at it…. ? @xonie_

Et opslag delt af ScHoolboy Q (@groovyq) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af