Solange deler 33 minutter lang ledsagerfilm til ‘When I Get Home’

Solange deler 33 minutter lang ledsagerfilm til ‘When I Get Home’
Solange. (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Kun timer efter at Solange surprise-udgav albummet ‘When I Get Home’, fulgte sangeren op med en endnu en overraskelse: En 33 minutter lang ledsagerfilm.

Hun har selv instrueret og klippet filmen med hjælp fra Terence Nance, Jacolby Satterwhite og Ray Tintori samt Autumn Knight og Robert Pruitt.

»Filmen er en udforskning af oprindelse, der stiller spørgsmålet, ‘hvor meget af os selv tager vi med os i evolutionen og hvor meget efterlader vi tilbage«, forklares det i en pressemeddelelse.

Filmen er tilgængelig på Apple Music. Solange gav en lille smagsprøve på det visuelle univers i en video delt på Instagram, som kan ses herunder.

Solanges fjerde album ‘When I Get Down’ byder på en perlerække af gæstekunstnere, blandt andet Tyler the Creator, Earl Sweatshirt, Pharrell, Sampha, Playboi Carti, Panda Bear, Gucci Mane, Dev Hynes (Blood Orange), Raphael Saadiq, Metro Boomin og Steve Lacy fra The Internet.

Læs også: Tre hurtige tanker om Solanges surprise-album ‘When I Get Home’

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af