Solange deler nyt album ’When I Get Home’ – med stjernespækket trackliste

Solange deler nyt album ’When I Get Home’ – med stjernespækket trackliste
Solange. (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Da Solange forleden lancerede en profil på det sociale medie Black Planet spækket med nye billeder og kryptiske tekststykker, satte det naturligvis skub i rygterne om, at et nyt album endelig skulle være inden for rækkevidde. Og heldigvis var der bid denne gang: Solange har nemlig netop udgivet sit fjerde album, ’When I Get Home’.

’When I Get Home’ rummer hele nitten nye numre og en gæsteliste, der tæller prominente navne som Tyler the Creator, Earl Sweatshirt, Pharrell, Sampha, Playboi Carti, Panda Bear, Gucci Mane, Dev Hynes (Blood Orange), Raphael Saadiq, Metro Boomin og Steve Lacy fra The Internet.

’When I Get Home’ følger op på Solanges seneste anmelderperle af et album, ’A Seat at the Table’ fra 2016 .Hør hele albummet herunder og se dets coverbillede i stort format via Solanges Twitter nederst.

Solange kan opleves på dette års Heartland Festival.

Læs også: Tre hurtige tanker om Solanges surprise-album ‘When I Get Home’

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af