Brockhamptons Kevin Abstract går Shia LaBeouf i bedene – livestreamer sig selv på løbebånd 10 timer i streg

Brockhamptons Kevin Abstract går Shia LaBeouf i bedene – livestreamer sig selv på løbebånd 10 timer i streg
Kevin Abstract. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

I denne uge udkom anden halvdel af Kevin Abstracts tredje soloalbum ’Arizona Baby’ i form af ep’en ’Ghettobaby’. Og det skulle fejres. Men rapperen, der står i spidsen for den Roskilde-aktuelle hiphop-gruppe Brockhampton, tyede hverken til udgivelsesfest eller koncertoptræden.

Fredag hoppede Abstract i stedet op på et løbebånd, der var placeret foran hans barndomshjem på Brockhampton Street i Corpus Cristi, Texas. Med kameraer fra flere vinkler livestreamede han sig selv til YouTube 10 timer i streg.

Ikke overraskende stimlede en stor mængde fans undervejs sammen om rapperens performance, hvor han fra løbebåndet både spiste is, skrev autografer og svarede på spørgsmål. Af og til så han også ret træt ud.

Da en fan spurgte ind til overvejelserne bag Abstracts igangværende motionsshow, svarede han kort »Shia LaBeouf« med reference til skuespillerens småskøre performance-projekter. Tilbage i 2015 livestreamede LaBeouf sig selv, mens han så (og faldt i søvn til) alle de 30 film, han hidtil havde medvirket i.

Har man ikke de store søndagsplaner, kan man se Kevin Abstracts stillestående gåtur i sin helhed nedenfor. Eller kan man spole frem til slutningen, hvor fans i aftenmørket hujer og tæller ned i seancens sidste sekunder.

Læs også: Brockhamptons ’Team Effort’-album er blevet forsinket af »Gud« – i stedet annoncerer de et andet album

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af