Future og Elton John i studiet sammen – deler genialt billede i pimp-værdige træningssæt

Future og Elton John i studiet sammen – deler genialt billede i pimp-værdige træningssæt

72 år er ingen alder, når man er lige så musikalsk nysgerrig som Elton John. Den britiske sanger og komponist-legende er nemlig med på beatet i en grad, der kan få halvt så gamle kunstnere på samme felt til at tabe pusten. Over de seneste par år har den evindelige legesyge resulteret i samarbejder med blandt andre Jack White, A Tribe Called Quest og ikke mindst Young Thug på sidste års mest overraskende perle: ’High’.

Næste umage makkerskab er tilsyneladende Future. Atlanta-rapperen delte nemlig i går et fabelagtigt billede af ham selv med Elton John under armen med teksten: »Me and my brother @eltonjohn leaving the studio. Love is Love«.

De to musikere er begge iklædt knivskarpe træningssæt, Future et lille smil og Elton John en højorange solbrille og en åben mund, der kunne ligne, den var i færd med at forsøge at fortælle fotografen en ting eller to om gode vinkler.

Hvad studietiden munder ud i, melder historien dog endnu intet om. Måske et samarbejde, der kan komme med på opfølgeren til Futures ’The Wizrd’? Måske et samarbejde, der får titlen ‘Love is Love’?

Læs også: ‘Rocketman’ om Elton John kan blive den nye ‘Bohemian Rhapsody’ – se traileren

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Me and my brother @eltonjohn leaving the studio. Love is Love

Et opslag delt af Future Hendrix (@future) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af