Schoolboy Q og Travis Scott deler ny single: ’Chopstix’

Schoolboy Q og Travis Scott deler ny single: ’Chopstix’
Schoolboy Q. (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images for BET)

Da Schoolboy Q i sidste måned gæstede ’The Tonight Show’ hos Jimmy Fallon, delte han – foruden en optræden med det nye nummer ’Numb Numb Juice’ – en forsmag på et samarbejde med Travis Scott (dog uden Scott på scenen). Nu er samarbejdet ude i singleform under titlen ’Chopstix’.

Men Travis Scott er ikke den eneste prominente kunstner på gæstelisten på ’Chopstix’. Kendrick Lamar har nemlig været med til at skrive nummeret, mens DJ Dahi (der blandt andet tidligere har produceret for både Lamar, Scott og Schoolboy Q – samt Drake, Dr. Dre og mange flere) står for produktionen.

Den nye, smooth single ventes at figurere på Schoolboy Q’s kommende album, som Top Dawg-rapperen tidligere har lovet skulle være lige på trapperne. Det kommende album bliver hans første siden 2016-udgivelsen ’Blank Face’.

Læs også: Har Roskilde Festival opfyldt alle vores ønsker? Soundvenues hiphop-podcast analyserer årets program

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af