‘Aladdin’-rap: Hør Will Smiths hiphopversion af ‘Friend Like Me’ med DJ Khaled

‘Aladdin’-rap: Hør Will Smiths hiphopversion af ‘Friend Like Me’ med DJ Khaled
Will Smith i 'Aladdin'.

Will Smith spiller som bekendt en halvt CGI, halvt menneskelig version af lampeånden Genie i Disneys nye live action-remake af ‘Aladdin’, og veteran-rapperen er selvfølgelig også med på flere musiknumre i filmen.

Et af de numre er en ny og opdateret version af Genies klassiske ‘Friend Like Me’, som har fået en ordentlig hiphopindsprøjtning. Smith kan tydeligvis stadig rappe og leverer nogle friske bars over et orientalsk-inspireret beat.

Nummeret, som nu officielt er ude sammen med resten af filmens soundtrack, har tilmed DJ Khaled med på feature. Han bidrager med nogle vokaldubs en gang imellem samt de sædvanlige ad-libs – det hele sparkes selvfølgelig igang med et ‘another one’.

Smith var forleden gæst hos Jimmy Fallons talkshow, hvor han forklarede, at trommerne er samplet fra det gamle funknummer ‘Impeach the President’ af The Honey Drippers. Derudover er der lidt throwbacks til Robin Williams’ originale Genie med små samplede lydbidder i løbet af sangen.

Læs også: »Another one!«: Her er de 10 vigtigste DJ Khaled-memes og catchphrases

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af