Her er 10 koncerter, du skal opleve i juni

Festivalsæsonen starter for alvor i juni, men der er stadig masser af fede koncerter, som kan opleves på helt egen hånd – blandt andet Coco O., Gunna og Kevin Morby.
Her er 10 koncerter, du skal opleve i juni
Coco O. i DR Koncerthuset. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Deerhunter
3. juni, Den Grå Hal

Deerhunter (og i særdeleshed frontmand Bradford Cox) har i mere end et årti været en af de mest spændende spillere på den internationale (indie)rockscene. De udgav tilbage i januar albummet ‘Why Hasn’t Everything Already Disappeared?’, som altså kan opleves i levende live i Den Grå Hal.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

MorMor
4. juni, Søpavillonen

Journey har lanceret koncertrækken ‘Summer Series’, og første skud på stammen er canadiske MorMor, hvis r’n’b-inspirerede popmusik umiddelbart er en helt ideel start på sommermåneden juni. Og så foregår koncerten på første etage af Søpavillonen, der netop er blevet sat i stand og genåbnet af klubbagmændene Simon og Simon.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Gunna
6. juni, Store Vega

Gunna er på ekstremt kort tid gået fra status som Young Thug-protegé til at være en af klodens mest lovende trap-rappere – blandt andet takket være albummet ‘Drip Harder’, som blev lavet sammen med endnu en Thugga-discipel i form af Lil Baby. Nu rammer han København.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The 1975
13. juni, Tap1

Indrømmet: Vi var ikke helt skudte i The 1975’s (mange andre steder roste) ‘A Brief Inquiry into Online Relationships’, men albummet fra sidste år viste nogle steder rigtig spændende takter fra det britiske band, som allerede i år skulle udgive endnu et album, ‘Notes on a Conditional Form’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Omar Apollo
13. juni, Huset

Omar Apollo kan det hele – og er ikke bange for at vise det. Stortalentet laver alt fra 80’er-pop til funk til ballader, og med dette års ep ‘Friends’ satte han virkelig sit navn på landkortet som én, man skal holde øje med.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hjalte Ross
14. juni, Pumpehusets Byhave

Hjalte Ross optræder som en del af Pumpehusets gratiskoncerter, der kører henover sommeren. Singer/songwriteren med det fine fingerspil gjorde rigtig fornem figur på årets Spot Festival, så der er al mulig grund til at tage ind og opleve ham gratis på en fredag aften i Byhaven.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Coco O.
20. juni, Tivoli, Lillefredag

Coco O. vendte sidste år hjem fra Los Angeles og lancerede samtidig sin solokarriere. Og selv om vi stadig higer efter hendes første soloalbum, har der været en række gode singler i mellemtiden. Coco O. optræder som en del af Lillefredag-konceptet i Tivoli, der byder på en række intime koncerter ved Orangeriet over hele sommeren.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kevin Morby
23.+ 24. juni, Store Vega + Voxhall

Kevin Morby udgav for en måneds tid siden sit mest ambitiøse album til dato, hans nummer fem ’Oh My God’, så den texanske singer/songwriter rider i den grad på en bølge. Han har blandt andet spillet en solid Pavillon-koncert på Roskilde Festival 2017, så det bliver et glædeligt gensyn, når han svinger forbi København og Aarhus.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Foo Fighters
25. juni, Fængslet

Foo Fighters er en af de seneste par årtiers helt store rockgiganter, og de har gennem tiden spillet nogle enorme arenakoncerter. De rockede senest ud på Orange Scene i 2017, men denne gang rammer Dave Grohl og co. altså Fængslet i Horsens.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Gents
27. juni, Tivoli, Lillefredag

Den danske synthpopduo Gents er ligesom Coco O. en del af programmet til Tivolis Lillefredag på scenen ved Orangeriet. Duoen optrådte i februar i Store Vega under fanen ’Gents & Friends’ i selskab med en række venner og support-acts, men gik du glip af den koncert, er der altså allerede mulighed for at rette op på fejlen i slutningen af juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af