Logic og Eminem deler ny sang – sampler komikers parodi på Eminem-cypher

Logic og Eminem deler ny sang – sampler komikers parodi på Eminem-cypher
Eminem.

Logic har i et stykke tid teaset, at hans næste album ‘Confessions of a Dangerous Mind’ skulle være lige på trapperne. Nu har han så delt første single, og på tracket ‘Homicide’ gæstes han af selveste Eminem.

Det er et rimelig hårdt cut bygget op omkring en spartansk og dyster trapproduktion. Logic rapper i ganske højt tempo på sit første vers, og Eminem gør også udmærket figur på sin del, som ikke er plaget af de robotagtige flows, der har kendetegnet meget af hans nyere materiale.

Sidst i nummeret har de samplet et klip fra den amerikanske komiker Chris D’Elia. Det er selvfølgelig hans skarpe parodi på Eminems BET Awards-cypher, der gik verden rundt og hentede hyldest fra rapperen selv.

Logic udgav i marts et projekt i en lidt anden boldgade end det her, nemlig ‘Supermarket’, som er et soundtrack til hans roman af samme navn. Projektet indeholder blandt andet to numre produceret af Mac DeMarco.

Læs også: Justin Bieber kritiserer Eminem: »Han forstår ikke den nye rap-generation«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af