Premiere: Danni Toma vender tilbage med melankolsk popsang – hør den nye ‘Ensom’

Premiere: Danni Toma vender tilbage med melankolsk popsang – hør den nye ‘Ensom’
Danni Toma.

Danni Toma slog igennem som del af det aalborgensiske HvadEvigt-kollektiv, der også talte Lord Siva. Men siden da har rapperens karriere været kroget og usædvanlig og budt på ambitiøse album, der tematiserede både kærligheden og bruddet i form af ‘Kvinde’ fra 2013 og ‘Grå’ fra 2015′. Samtidig er hans tilgang til musik blevet mindre afhængig af klassisk rap og mere flydende i sin form.

Den udvikling ser ud til at fortsætte på den nye single ‘Ensom’, der er en mere rendyrket popsang, som handler om kærlighed, ensomhed og afstanden mellem de to. Det er desuden hans første single siden 2017’s ‘Snakke med mig selv’.

‘Ensom’ er produceret af Tais, og sangen er første del af et større projekt, Danni Toma har klar i 2019. Der er nemlig planlagt tre ep’er med tre forskellige producere. Den første af dem, ‘På stille vis’, udkommer i sensommeren og bliver altså produceret af Tais.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Danni Toma: Her er 10 sange, der har defineret mig

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af