Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – Skepta, Denzel Curry og Alex Cameron-swagger

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – Skepta, Denzel Curry og Alex Cameron-swagger
Denzel Curry.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Denzel Curry ‘Ricky’

Den Roskilde-aktuelle rapper Denzel Curry er tilbage i topform. ‘Ricky’ er, trods hvad den hårdføre lyd måtte antyde, dedikeret til noget så varmt og rørende som Currys familie. Sangen er navngivet efter Currys far, som var den første til at tage en ung Denzel til hiphopkoncerter i sin tid. Det her er simpelthen noget så ejendommeligt som en familie-banger!

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Alex Cameron ‘Miami Memory’

Alex Camerons skønne synthpop har alle dage imponeret os, og denne nostalgiske single er ingen undtagelse. Et mekanisk beat skaber smuk kontrast til Camerons blide, længselsfulde stemme, der synger den rolige melodi med smuk overbevisning og sædvanlig swagger. Dyrk også videoen, hvor blandt andre ‘Girls’-skuespilleren Jemima Kirke medvirker.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. ML Buch ‘I Feel Like Giving You Things’

De skønne harmonier gør sammen med de kvælende stilhedspauser ML Buchs ‘I Feel Like Giving You Things’ til en fremragende a cappella-sang, der kanaliserer Imogen Heaps ‘Hide and Seek’ i lyden. Sammen med den jazzede 2018-single ‘Can You Hear My Heart Leave’ gør den, at vi forventer os noget ganske specielt fra ML Buchs debutalbum, der forhåbentlig er på vej.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Holly Herndon ‘Frontier’

Den elektroniske visionær Holly Herndon har denne uge udgivet sit fjerde album, det storladne ‘Proto’, der er skabt i samarbejde med et stort vokalensemble – og bizart nok en AI ved navn Spawn. Et højdepunkt derfra er den spirituelle ‘Frontier’, der lyder som en blanding af en arbejdssang og en rituel messe tilsat et skævt beat og psykedeliske vokaleffekter.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Skepta ‘Bullet From a Gun’

Endnu en Roskilde-aktuel rapper! I slutningen af april annoncerede Skepta albummet ‘Ignorance is Bliss’, og nu har vi førstesinglen. På ‘Bullet From a Gun’ rapper UK-mastodonten over et koldt grimebeat, der dog giver hans flow mere plads til at bevæge sig rundt end den typiske grime-instrumentation gør.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Crack Cloud ‘The Next Fix’

Vi bliver i det Roskilde-aktuelle. Artpunkerne i Crack Cloud har udgivet en stærk sang om afhængighed, hvor deres lyd er mere farvestrålende og højtragende end tidligere. ‘The Next Fix’ bliver akkompagneret af en svimlende video, der understøtter sangens stærke meddelelser. Bandet har meddelt, at sangen er lavet for at mindes alle de mennesker, de har mistet til selvmord og overdoser.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Suad ‘White Lies’

Der er både lidt Lykke Li og lidt Florence + The Machine over denne nye single fra finske Suad. Den elegante artpop på ‘White Lies’ balancerer mellem en underspillet iver og et storladent udbrud af følelser.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Lyla Haifa ‘Waterfalls (Is Lost All You Are?)’

‘Waterfalls (Is Lost All You Are?)’ er debutsinglen fra en ny spiller på den danske musikscene. Der er en bragende melankoli over det synthbårne omkvæd – dertil en pivlækker, lidt r’n’b-klingende vokal under versene. Der er en spændende blanding af skramlet ekspressivitet og kølig afklarethed til stede på nummeret, der gør det intenst.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Bremer/McCoy ‘Dråber’

Den dub-inspirerede jazzduo, der består af Jonathan Bremer og Morten McCoy, spillede sidste weekend en ny sang ved navn ‘Dråber’ på Spot Festival. Nu er den ude som en dobbeltsingle, hvor man også finder den atmosfæriske ‘Dråber (Part 2)’ og et kønt interludium.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Pixx ‘Andean Condor’

Pixx’ quirky artpop bliver ved med at imponere os på ‘Andean Condor’, en dynamisk lille single fra hendes kommende album, ‘Small Mercies’ (7. juni). Det er svært ikke at blive revet med af de skarpe guitarfigurer på nummeret, og Pixx’ stemme er vidunderligt rig på personlighed.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af