Tyler, the Creator teaser ny musik med mystiske videoer – er der et album på vej?

Tyler, the Creator teaser ny musik med mystiske videoer – er der et album på vej?
Tyler, the Creator.

Tyler, the Creator har delt to særdeles mystiske videoer på Youtube, som kraftigt hentyder til, at der godt kunne være ny musik på vej fra Odd Future-rapperen. Et eller andet må i hvert fald være i gære.

De to videoer, som er cirka 50 sekunder lange, har de hemmelighedsfulde titler ‘_ _ _ _ _ _ _ _’ og ‘_____________’, og dette alene sætter jo gang i spekulationerne. Er der mon tale om to ord, der tilsammen danner titlen på Tylers næste album?

Indholdet i videoerne er lige så mystisk, men vigtigst af alt indeholder de noget musik, som godt kunne være smagsprøver på nye numre. I den første video ser vi en masse Tyler-hoveder, der stirrer tomt ud i rummet, indtil et beat dropper, hvorefter det ene af dem kigger ind i kameraet og nikker med.

I den anden video danser han rundt i hvad der ligner et gammelt talkshow-studie. I denne video hører vi rent faktisk en del af et vers, hvilket er et mere håndgribeligt bevis på, at der må være noget nyt materiale på vej snart.

Læs også: Odd Future er dødt – men medlemmernes solokarrierer er større, end crewet nogensinde var

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af