Bon Iver afslører to nye numre og et kryptisk website – nyt album på trapperne?

Bon Iver afslører to nye numre og et kryptisk website – nyt album på trapperne?
Justin Vernon.

Opdatering: Begge nye numre er nu blevet udgivet officielt og er at finde til streaming.


Da Bon Iver i går spillede til All Points East-festivalen i London, rundede Justin Vernon og co. aftenen af med at spille to nye numre. De nye sange har ifølge det efterfølgende tweetende publikum titlerne ’Hey Ma’ og ’U’, som der kan høres små snaser af herunder.

Foruden de nye numre flimrede også en URL over showskærmene med titlen ’icommai’. Følger man linket, ender man på en yderst kryptisk side, der indeholder alt fra kattevideoer til vilde gif-fester. Seneste opslag derinde rummer en række »samarbejdspartnere», der tæller spændende navne som Moses Somney, Bryce Dessner (fra The National), Bruce Hornsby og Jenn Wasner (fra Wye Oak).

Fans og nysgerrige sjæle er således naturligvis begyndt at spekulere i, om ’icommai’ kunne være titlen på et nyt projekt fra Vernon og vennerne. Tanken er grundet listen af samarbejdspartnerne og de nye numre helt oplagt – og ’icommai’ kunne meget vel være en Bon Iver’sk albumtitel, når hvis man læser den som ’I (komma) I’, der klinger en kende som ’For Emma, Forever Ago’ og ’22, A Million’.

Sidste albumudgivelse fra Bon Iver var i 2016 med ’22, A Million’, som der også vil kunne høres numre fra, når gutterne gæster NorthSide i Aarhus på lørdag.

Læs også: NorthSide: Her er vores favoritter på plakaten – tre store og tre små navne

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Here are two new Bon Iver songs

Et opslag delt af Andrew Trendell (@andrewtrendell) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af