Run the Jewels arbejder med Rick Rubin på ‘RTJ4’ – »Vores bedste album til dato«

Run the Jewels arbejder med Rick Rubin på ‘RTJ4’ – »Vores bedste album til dato«
Run the Jewels.

Run the Jewels arbejder på en efterfølger til den kritikerroste ‘Run the Jewels 3‘ fra 2016, og det bliver med assistance fra en ganske særlig mand – nemlig Rick Rubin.

I hvert fald skriver Killer Mike og El-P i et nyhedsbrev til fans, at de har været forbi Rubins studie i Los Angeles for at »holde lortet kørende«. Nyhedsbrevet indeholder også et billede af de to, der står sammen med det skæggede producer-ikon.

»Vi kører hårdt på med ‘Run the Jewels 4’ og er oprigtigt spændte på at dele ny musik med jer allesammen. Vi står bag vores udmelding om, at den her album kommer til at slå jer i jeres fucking ansigt og brænde alt på sin vej. Vi takker for jeres fortsatte tålmodighed, mens vi laver, hvad vi mener er vores bedste album til dato«, skriver de yderligere.

Rick Rubin er blandt andet kendt for sit virke i hiphoppens spæde ungdom, hvor han stiftede Def Jam Records med Russell Simmons og arbejdede med grupper som Run-DMC, Public Enemy og Geto Boys.

Hvor stort hans aftryk bliver på ‘RTJ4’, og hvad han præcis har bidraget med, er der ingen konkrete detaljer om.

Læs også: ’Trigger Warning with Killer Mike’: Killer Mike er hårdtslående anarkist i ny Netflix-serie

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

View this post on Instagram

 

Thanks for letting us spend the week recording in your studio, Rick. Be back soon… #RTJ4 ?????

A post shared by Run The Jewels (@runthejewels) on

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af