6ix9ines kæreste teaser hans snarlige løsladelse

6ix9ines kæreste teaser hans snarlige løsladelse
6ix9ine under en retssag i august 2018. (Foto: Bob Levey/Getty Images)

6ix9ines stjerne er falmet gevaldigt, siden han erklærede sig skyldig i ni anklager om blandt andet gangstervirksomhed, narkohandel og drabsforsøg på Chief Keef. Oprindeligt stod rapperen over for minimum 47 år i fængsel, men noget tyder på, at 6ix9ine er ude allerede i starten af 2020.

På Instagram skrev rapperens kæreste, modellen Jade: »Kun seks måneder mere motherf**ker«, mens hun delte et billede af sine mange tatoveringer af rapperen med det regnbuefarvede hår. Hun har siden ændret captionen til »these jail calls are serious«.

Meget tyder dog på, at Jade kommer til at have ret. Efter at 6ix9ine indgik et forlig med anklagemyndigheden, hvor han blandt andet indvilligede i at vidne foran en højesteret om sin bande, Nine Trey Bloods, blev det også anbefalet, at han ikke skulle afsone fængselstid. Det tyder altså på, at dette nu bliver en realitet.

Det bliver dog næppe en dans på roser, når 6ix9ine får sin frihed. Udover at have Bloods-banden mod sig, har rapperens forlig også givet ham en masse modstandere i hiphopmiljøet. YG, som han har beefet med i en længere periode, har blandt andet udgivet det voldsomme diss-track ‘Stop Snitching’.

Læs også: Danske Sleiman sagsøger 6ix9ine efter uoverensstemmelser om ikke-udgivet samarbejde

Læs også: 6ix9ine-makker Kooda B erklærer sig skyldig i Chief Keef-skyderi

View this post on Instagram

Tattoos & straight backs ??

A post shared by JADE ⚡️ (@__ohsoyoujade) on

View this post on Instagram

These jail calls are serious ???

A post shared by JADE ⚡️ (@__ohsoyoujade) on

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af