Premiere: Carmon og Jamaika er tilbage på gaden i ‘Lang tunge’-videoen

Carmon og Jamaika er begge blevet store navne på den danske hiphopscene ved at skabe rå og upolerede sange om livet i ghettoen, så deres første fællessingle ‘Sidechick’ var lidt af en overraskelse.

Dén sang er nemlig en hyldest til det gode liv, og der var endda en tilhørende video, hvor de to rappere fløj rundt i både sportsvogne og helikopter på en eksotisk lokation.

Men rapperne fra henholdsvis Nivå (Carmon) og Vejle (Jamaika) har ikke glemt deres rødder. Det viser den nye sang ‘Lang tunge’, der er en nedbarberet, kompromisløs beskrivelse af eksistensen i de hårde kvarterer i udkantsdanmark. Begge rappere får også nævnt, at de begge netop er løsladt fra fængsel: »Ace og C er lige blevet løsladt / arbejdsskade, dårlig vane«, som Carmon siger.

Billedsiden er tilsvarende kølig: Det er en sort/hvid-video med spartanske situationer, der foregår på en ukendt lokation i Danmark, som der står i starten af klippet. Den diametrale modsætning til den flashy ‘Sidechick’, med andre ord.

Læs også: Premiere: Jamaika og Carmon fyrer op for både luksusbiler og helikopter i ‘Sidechick’-videoen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af