ASAP Rockys advokat: »Han er meget skuffet over dommen«

ASAP Rockys advokat: »Han er meget skuffet over dommen«
ASAP Rocky. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

I dag er der blevet afsagt dom i den meget medieombruste sag, hvor ASAP Rocky og to af hans venner har været tiltalt for overfald mod en 19-årig mand under et slagsmål i Stockholm i slutningen af juni.

Rapperen og de to andre er blevet dømt skyldige i vold og har fået en betinget fængselsstraf. Hertil er de blevet dømt til at betale 12.500 svenske kroner i erstatning til den 19-årige mand samt dennes sagsomkostninger på 201.526 svenske kroner.

Ifølge Aftonbladet har ASAP Rockys forsvarsadvokat, Slobodan Jovicic, under en pressekonference udtalt, at rapperen er »meget skuffet over dommen«.

»Vi havde håbet på en frikendelse«, udtalte Jovicic, der har sms’et med Rocky, som ikke var tilstede i retten i Stockholm.

Ifølge byrettens ordfører skal dommen ankes senest inden for tre uger. Det vides endnu ikke, om ASAP Rocky-lejren vil anke. »Det er bedst at tage sådan en beslutning med hovedet koldt«, udtalte Jovicic ifølge Aftonbladet på pressekonferencen. Han sagde dog også, at han er helt sikker på, at rapperen kommer til at vende tilbage til Sverige i fremtiden.

Den svenske avis Expressen har også været i kontakt med ASAP Rockys mor, Renee Black, som udtaler: »Det føles overhovedet ikke godt. Jeg kan ikke sige mere lige nu«.

Læs også: Efter dommen: ASAP Rocky-sagen var en perfekt storm af fake news, sociale medier og Donald Trump

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af