Den genfødte festival Karrusel offentliggør fuldt program og spilleplan

Den genfødte festival Karrusel offentliggør fuldt program og spilleplan
Chinah på Hotel Cecil. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

Festivalen Karrusel, der indtil 2017 blev arrangeret og afholdt af holdet bag Distortion i Odenses gader, genopstår som bekendt efter et års pause i en københavner-version, der ligesom Distortion Ø afholdes i Refshaleøens smukke skovområde.

Størstedelen af programmet blev offentliggjort tilbage i juli og tæller allerede en række stærke danske såvel som internationale navne inden for house og elektronisk musik. I dag fuldendes den endelige spilleplan med tilføjelsen af fire nye navne: De danske electropop-darlings Chinah, groovy house fra B From E, dj-duoen Proper og Simone Ahà.

Artisterne fordeler sig på de to open air-scener Manegen og Tribunen, og her vil festivalens op til 2.500 gæster kunne opleve alt fra meditativ house over innovativ elektronisk pop til hårdtslående techno under åben himmel blandt træerne.

Det hele skydes i gang af en rensende åbningskoncert, hvor den danske duo Bremer/McCoy vil nulstille gæsternes sanser før hele herligheden begynder.

Se den fulde spilleplan samt et kort over festivalområdet nederst.

Karrusel
30.-31. august
Refshaleøen (Refshalevej 185)
Billetpris: 250 kroner (dagsbillet), 350 kroner (begge dage).

Læs også: Gadefesten Karrusel i Odense vender ikke tilbage i 2018

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af