Drake slår tre væsentlige The Beatles-rekorder – fejrer med flabet Abbey Road-tatovering

Drake slår tre væsentlige The Beatles-rekorder – fejrer med flabet Abbey Road-tatovering
Foto: Jason Merritt/Getty Images

Drake er inde i en særdeles stærk stime, når det kommer til at erobre hitliste-rekorder. Med den nye opsamling ’Care Package’ har han ifølge Billboard netop sikret sig sit niende nummer et-album. Samtidig har Drake med sidste års ’Scorpion’ på det seneste slået en hel trio af rekorder, der i årevis tilhørte The Beatles: Syv simultane Top-100-singler (mod The Beatles’ fem), 12 Top-10-singler (mod The Beatles’ 11) samt næstflest Top-100-singler nogensinde med hele 35 styks (i hælene på Madonna, der kan prale af at have 38 af slagsen).

Drake valgte at fejre sin sejr over The Beatles med en tatovering på sin arm af de fantastiske fire, som vandrer over Abbey Road (som på coveret af pladen af samme navn). Dog er det på Drakes arm ikke John Lennon, der går i spidsen, men derimod Drizzy selv, der flabet nok kigger sig over skulderen og vinker til de tidligere rekordholdere.

Som prikken over i’et på den flabede, lille tatovering er den blevet lavet lige op til, at Beatlerne kan fejre 50-års jubilæum for ’Abbey Road’, der udkom den 26. september 1969.

Lyt til podcast: Hvem er verdens bedste rapper lige nu? Soundvenues hiphop-podcast diskuterer

Læs også: Drakes nye opsamling mindede mig om, hvorfor han var mere interessant i gamle dage

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af