Taylor Swift fjerner forhadt tekstbid fra singlen ’Me!’

Taylor Swift fjerner forhadt tekstbid fra singlen ’Me!’
Taylor Swift i 'Me!'-videoen.

Da Taylor Swift helt tilbage i foråret teasede en ny karriereretning med en række kryptiske og meget pastelfarvede Instagram-posts, holdt alle fans vejret i spænding over, hvad der skulle blive hendes første udspil efter det mere dystre album ’Reputation’.

Spændingen udløstes 26. april, og overraskelsen viste sig at være det bombastiske candy-floss-samarbejde med Brendon Urie: ’Me!’.

Både sangen og videoen var én stor pastelfarvet, sukkersød og decideret barnlig affære, der med sine frygtelige »There’s no ‘I’ in team«-flosker kunne få selv den mest inkarnerede sukkerelsker til at længes efter en ganerensende stang bladselleri.

Nu lader det dog til, at også Swift selv har fået øjnene op for sangens nærmest infantile lyd og tekst, hvilket har haft den foreløbige konsekvens, at hun har taget et af nummeret indiskutabelt mest cringe-worthy momenter op til nærmere overvejelse og fjernet linjen »Hey kids, spelling is fun!«, der råbes af Urie og Swift op til sangens c-stykke.

Ændringen er indtil videre kun slået igennem på Apple Music, hvor ’Me!’ allerede nu indgår som en del af albummet ’Lover’, der udkommer fredag. På Spotify er sangen endnu kun tilgængelig som enkeltstående single, men mon ikke linjen også her forsvinder som dug for solen, når albummet udkommer.

Det er mere interessant at se, om Swift vil opgive over 255 millioner Youtube-views for at uploade en ny version af videoen, eller om den nuværende version for altid vil blive liggende som et vidnesbyrd om det måske mest akavede musikalske øjeblik i Swifts karriere.

Læs også: Taylor Swifts 15 bedste sange – rangeret

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af