6ix9ine har erkendt sig skyldig i vold mod ekskæresten gennem syv år

6ix9ine har erkendt sig skyldig i vold mod ekskæresten gennem syv år
6ix9ine.

I næste uge påbegyndes retssagen mod 6ix9ine, der er anklaget for blandt andet narkohandel, gangstervirksomhed og mordkonspirationer – her bliver det rapperens egen tur til at vidne i retten. Inden da er der blevet foretaget en række forudgående høringer, og med den sidste af disse, der fandt sted i går, kom en ny detalje frem: 6ix9ine (aka Daniel Hernandez) har efter sigende indrømmet sig skyldig i flere års overfald og vold mod sin ekskæreste, Sara Molina, der også er mor til hans barn, skriver Complex.

Indrømmelsen om »vold i hjemmet fra 2011 til november 2018« landede ifølge Complex allerede som en del af den medieombruste samarbejdsaftale mellem Hernandez og regeringen, hvor han erklærede sig skyldig i en længere række primært banderelaterede anklager.

Sara Molina anklagede i et interview med The Daily Beast tidligere på året Hernandez for af flere omgange at have banket, overfaldet og forsøgt at kvæle hende. De to var sammen fra 2011 til 2018 og fik sammen datteren Saraiyah Hernandez i 2015.

TMZ har desuden offentliggjort et dokument fra 6ix9ines anklagere, der udspecificerer punkterne i Hernandez’ samarbejdsaftale med regeringen, heriblandt hvordan han ved næste uges vidnesudsagn vil identificere medlemmer af banden Nine Trey Bloods og afsløre disses aliasser i kompromitterende beskedudvekslinger.

Læs også: 6ix9ines tidligere manager idømt 15 års fængsel

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af