Beyoncé præsenterer ny dokumentar om ’Løvernes konge’-albummet: ’Making The Gift’

Beyoncé præsenterer ny dokumentar om ’Løvernes konge’-albummet: ’Making The Gift’
Beyoncé i musikvideoen til 'Spirit'.

Tv-netværket ABC har til alles overraskelse annonceret en ny dokumentar, der går bag om tilblivelsen af Beyoncés album til Disney-remaket af ’Løvernes konge’: ‘The Gift’. Under titlen ’Beyoncé Presents: Making The Gift’ stiller dokumentaren skarpt på processen bag hvert nummer på soundtracket.

Annonceringen blev fulgt af en kort, men stemningsfuld trailer med optagelser fra både studiet, storslåede dansetimer, øvelokaler, scenen og gaden – og ikke mindst fra optagelserne af den storslåede musikvideo til albummets finalenummer, ‘Spirit’. Soundtracket af brølende afropop rummer hele 27 numre, der gæstes af blandt andre Pharrell, Kendrick Lamar, Childish Gambino og Jay-Z.

’Beyoncé Presents: Making The Gift’ løber over de amerikanske tv-skærme allerede i aften, hvorpå den forhåbentlig finder vej til den anden side af Atlanten snarest.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af