Camila Cabello udgiver to singler fra nyt album ‘Romance’ – handler de om Shawn Mendes?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det kører for de tidligere Fifth Harmony-medlemmer for tiden, og i sidste måned var det således Camila Cabellos tidligere bandkollega Normani, der imponerede med sin catchy single ’Motivation’ og ikke mindst en nærmest atletisk optræden til MTV VMA.

Cabello var i sin tid den første fra Fifth Harmony til at forsøge sig med en solokarriere, og denne blev altså skudt behørigt i gang af ’Havana’ tilbage i 2017. Senest har hun sammen med Shawn Mendes storhittet med det lumre latintrack ’Senorita’, og nu lader det altså til, at Cabello rider videre på den bølge af succes, der jo uundgåeligt følger med et sommerhit af den kaliber.

Sangeren har i hvert fald netop sluppet de to singler ’Shameless’ og ’Liar’, som begge vil indgå på albummet ’Romance’, der ifølge Cabello udkommer i løbet af 2019.

Det mere dystre elektro-track ’Shameless’, hvor Cabello ikke kan holde tankerne og hænderne fra en vis person (lad os bare forestille os, at det hele handler om Shawn Mendes), akkompagneres af en hed video, hvor hun bogstaveligt talt må bekende sine synder.

»Jeg vidste i lang tid, mit album skulle hedde ’Romance’, fordi de her sange handler om at forelske sig«, fortæller Cabello i en pressemeddelelse, så det er nok ikke usandsynligt, at hun har haft sin nylige duetpartner Mendes i tankerne under tilblivelsen af albummet. De to virkede i hvert fald til at have ualmindeligt god kemi under deres optræden til MTV VMA med netop ‘Senorita’, og hvis man skal tro alverdens sladderblade, så skulle de altså være et ægte par.

Se musikvideoen til ’Shameless’ i toppen og hør ’Liar’ herunder.

Læs også: Spotify afslører sommerens største hits på streamingtjenesten

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af