Clairo giver en rørende liveversion af ’Bags’ hos Ellen DeGeneres

»Clairo skriver tekster, så tårerne triller«, skrev vores anmelder om Clairos debutalbum ’Immunity’. Og tårerne presser sig sådan set ikke mindre på, når teksterne således serveres over scenekanten af det unge sangskriverstjerneskud selv, hvilket hun forleden beviste med en optræden i ’The Ellen DeGeneres Show’.

Clairo spillede førstesinglen fra ’Immunity’: Den blide soveværelsespop-ballade ’Bags’, der på pladen akkompagneres af trommer fra Danielle Haim samt det tidligere Vampire Weekend-medlem Rostam Batmanglij med på produktionen.

Den unge amerikaner tog for nyligt yderligere et højdepunkt fra ’Immunity’ med sig på tv-scenen, da hun besøgte Jimmy Kimmel med et helt lille børnekor til nummeret ‘I Wouldn’t Ask You’

Clairo kan opleves til en Soundvenue Session-koncert i Lille Vega den 18. december.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af