FKA Twigs annoncerer dato og trackliste til længe ventet album – hør ny single med Future

FKA Twigs annoncerer dato og trackliste til længe ventet album – hør ny single med Future
FKA Twigs. (Foto: Matthew Stone)

Vi skal helt tilbage til 2014 for at finde FKA Twigs’ debutalbum ’LP1’, der virkelig positionerede den britiske sanger på den alternative r’n’b-scene. Så da den rørende single ’Cellophane’ med tilhørende smuk musikvideo udkom i foråret, var der mange, der begyndte at glæde sig til en mulig efterfølger.

Nu har FKA Twigs endelig afsløret en udgivelsesdato og en trackliste til albummet ’Magdalene’, der hermed er sat til at udkomme 25. oktober.

Albummet er produceret af Twigs selv i samarbejde med anerkendte navne som Nicolas Jaar, Skrillex samt den allestedsnærværende Jack Antonoff (Taylor Swift/Lana Del Rey), og i et interview med magasinet i-D har Twigs tidligere udtalt, at albummet handler om alle de elskere, hun har haft. Det lader dog til, at det måske særligt er det knuste hjerte, der kan følge efter kærlighed, der bliver albummets hovedfokus.

»Jeg troede ikke, et knust hjerte kunne være så altopslugende. Jeg troede ikke, min krop ville stoppe med at fungere i en sådan grad, at jeg ikke længere kunne udtrykke mig selv fysisk på den måde, jeg altid har elsket og som har givet mig så meget indre ro. (…) Jeg kunne ikke gøre andet end at nulstille alle processer«, udtaler Twigs selv i en pressemeddelelse om albummet.

Som efterfølger til ’Cellophane’ har Twigs også udsendt Future-samarbejdet ’Holy Terrain’, der på overraskende vis introducerer et trap-beat til Twigs’ ellers normalt mere r’n’b-influerede lyd. Vanen tro har vi også fået en psykedelisk og fængslende musikvideo, hvor Twigs danser i ørkenen, mens hun beder om »a man who can follow his heart«.

‘Magdalene’ trackliste:
1. ‘Thousand Eyes’
2. ‘Home With You’
3. ‘Sad Day’
4. ‘Holy Terrain’ ft. Future
5. ‘Mary Magdalene’
6. ‘Fallen Alien’
7. ‘Mirrored Heart’
8. ‘Daybed’
9. ‘Cellophane’

Læs også: FKA Twigs og Shia LaBeouf dater

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af