FKA Twigs annoncerer nyt album »om alle elskere, jeg nogensinde har haft« med Nicolas Jaar og Future

FKA Twigs annoncerer nyt album »om alle elskere, jeg nogensinde har haft« med Nicolas Jaar og Future

Da FKA Twigs i foråret delte den storladne, smukke comeback-single ’Cellophane’, begyndte rygterne om et regulært nyt album straks at spredes. I et nyt interview med magasinet i-D (som hun desuden i samme ombæring pryder forsiden af) afslører Twigs, at hun ganske rigtigt barsler med et nyt album, der får titlen ’Magdalene’.

»Albummet handler om alle elskere, jeg nogensinde har haft, og alle elskere, jeg kommer til at få«, fortæller Twigs til i-D og uddyber, at albummet kommer til at berøre et spændingsfelt mellem det skrøbelige og det trodsigt stærke på en måde, hun aldrig har gjort før.

»Jeg lavede det i en periode, hvor jeg var ved at komme mig – fysisk og følelsesmæssigt – og jeg tror, det skinner igennem«, forklarer hun. FKA Twigs har siden sin seneste ep, ’M3LL155X’ fra 2015, undergået sygdom og operationer, der tog hende ud af rampelyset for en stund.

I samme interview fortæller FKA Twigs, at ’Magdalene’ er co-produceret af den velrenommerede producer og tidligere Darkside-medlem Nicolas Jaar. Albummet kommer ligeledes til at rumme et gæstevers på nummeret ’Holy Terrain’ fra Future.

Læs også: FKA Twigs er tilbage med singlen ’Cellophane’ – med forførende smuk poledance-video

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af