Jon Hopkins vender tilbage til Danmark efter fænomenal Roskilde-koncert

Jon Hopkins vender tilbage til Danmark efter fænomenal Roskilde-koncert
Jon Hopkins på Roskilde Festival. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

For et års tid siden var Jon Hopkins forbi Den Grå Hal, i sommer ramte han så Roskilde Festival for fuld udblæsning, og nu har den britiske producer annonceret endnu et besøg på dansk jord.

Denne gang er der dog tale om nogle helt andre rammer, da Hopkins 25. marts spiller i DR Koncertsalen. Noget lidt andet end en rustik hal på Christiania eller Avalon-teltet på Dyrskuepladsen.

De mere noble rammer er dog et meget bevidst valg, da koncerten er et led i den kommende turné ‘Polarity’, hvor Hopkins vil spille for et siddende publikum i koncertsale verden rundt – fra Royal Albert Hall i London og Berlins Philharmonie til DR Koncerthuset. På turneen vil produceren optræde flankeret af et flygel og et ensemble bestående af guitarister og strygere, som altså skal spille op til Hopkins’ dybe, hypnotiserende grooves, som blandt andet har foldet sig ud på hans to seneste og meget anmelderroste album, ‘Immunity’ og ‘Singularity’.

»Lige nu har jeg et set, der er skræddersyet til festivaler og et beruset publikum. Og det har været fantastisk, men min dybeste natur ligger i stilheden og den meditative side af min musik«, udtaler Hopkins i en pressemeddelelse.

Og ja, dét festlige set fik vi altså senest at se under dette års Roskilde Festival-rave. Næste gang bliver det noget helt andet.

Billetsalget starter 13. september kl. 11.00 via Koncerthusets website.

Jon Hopkins (UK)
25. marts
DR Koncertsalen
Billetpris: 300-420 kr.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af