Se Anderson .Paak genopfinde ‘Old Town Road’ som smooth soul i BBC’s Live Lounge

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Så er der igen gang i BBC Radio 1’s stjernespækkede Live Lounge, der på det seneste har haft besøg af store navne som Taylor Swift og Lana Del Rey. Denne gang er turen kommer til soulcharmøren Anderson .Paak, der af alle sange i verden simpelthen har valgt at lave et cover af Lil Nas X’s rekordslående ‘Old Town Road’.

‘Old Town Road’ var med sin country-trap i forvejen en slags genrefusion, men i Paaks udgave har nummeret været igennem endnu en genremølle, hvor det er blevet omdannet til en omgang smooth soul.

Hovedpersonen multitasker traditionen tro som tight trommeslager og vokalist, mens hans faste backingband The Free Nationals hjælper til med heftigt reharmoniserede akkorder, groovy bas, tjekket kor og ikke mindst vocoder.

Mange ville nok mene, at ‘Old Town Road’s ridetur var ved at ebbe ud, men måske Paaks version kan forlænge sangens levetid en smule?

Læs også: »Hvem er din yndlingsrapper?« Vi har samlet svarene fra 40 af historiens største hiphopnavne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af