Se overlegne Megan Thee Stallion fremføre ‘Hot Girl Summer’ og ‘Cash Shit’ hos Jimmy Fallon – Ty Dolla $ign og DaBaby gæster

Siden udgivelsen af debut-mixtapet ‘Fever’ har rapperen Megan Thee Stallion gentagne gange kaldt sig selv en »hot girl« – i en sådan grad, at ‘Hot Girl Summer’ blev til et meme blandt hendes fans. Derfor var det også oplagt, at den succesfulde sommerperiode blev rundet af med bangeren ‘Hot Girl Summer’, med omkvæd af Ty Dolla $ign og gæstevers af Nicki Minaj.

Sidstnævnte har som bekendt meldt ud, at hun går på pension, og hun var da heller ikke at finde på scenen, da Megan Thee Stallion forleden fremførte netop ‘Hot Girl Summer’ i Jimmy Fallons ‘The Tonight Show’. Til gengæld blev hun frankeret af to dansere og Ty Dolla $ign, som lagde ud med det catchy omkvæd.

Efter et enkelt vers slog den overlegne, attitudefulde og hyppigt twerkende Megan Thee Stallion desuden over i sangen ‘Cash Shit’, som blev gæstet af DaBaby, der ved sin entré smed sig på gulvet og rappede siddende.

Se hele optrædenen herover.

Læs også: Hvor blev hypen af? Blueface, ‘Hot Girl Summer’ og meme-kulturens mange faldgruber

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af