Taylor Swift udleverer Kanye West i nyt interview – antyder at han afslørede Drakes søn

Taylor Swift udleverer Kanye West i nyt interview – antyder at han afslørede Drakes søn
Taylor Swift og Kanye West i 2015. (Foto: Larry Busacca/Getty Images)

Tidligere på ugen landede nyheden om, at Taylor Swift giver sin første danske koncert nogensinde på næste års Roskilde Festival. Og selv om der er lang tid til næste sommer, så lader det til, at vi ikke kommer til at savne indhold om den 29-årige sanger indtil da.

Hun er til awardshows, giver akustiske live-optrædener eller eksklusive privatkoncerter i Paris, og nu har hun også givet et ret sjældent og meget dybdegående interview til magasinet Rolling Stone, hvor hun kommer ind på alt fra karriere- og personlige livskriser, amerikansk politik over girl-squads, forsoning med Katy Perry og endelig hendes on/off-nemesis gennem de seneste ti år, Kanye West, som hun udleverer ganske nådesløst.

Konflikten mellem de to blev på ikonisk vis indledt ved MTV Video Music Awards tilbage i 2009, da West skandaløst afbrød Swifts takketale for prisen ‘Video of the Year’ med en påstand om, at Beyoncé burde have vundet prisen i stedet. Herefter fulgte en lang række begivenheder, der alle ledte frem til det foreløbige klimaks i fejden, da Kanye udgav tracket ‘Famous’ i 2016 med linjen »I feel like me and Taylor might still have sex / I made that bitch famous«.

Ifølge rapperen og særligt hans hustru Kim Kardashian, der senere offentliggjorde et telefonopkald som led i en heftig smædekampagne på de sociale medier, havde Swift selv godkendt linjen på forhånd over telefon. Swift selv fastholdt dog, at hun aldrig havde hørt eller godkendt den linje, hvori hun kaldes bitch. 

I Rolling Stone taler popstjernen ud om, hvordan konflikten ikke blot opstod ud af det blå i 2016, men at der lå en lang historie bag, hvor West ifølge Swift skulle have opført sig meget »two-faced«, altså falskt og uærligt.

Hun fortæller blandt andet om, hvordan hun som 19-årig tilbage i 2009 så op til West og søgte hans bekræftelse efter MTV VMA-optrinnet, hvorfor de to spiste flere middage sammen, hvor han roste hende til skyerne. Herefter nærmest tiggede han hende om at overrække ham ‘Video Vanguard’-prisen ved MTV VMA i 2015. Efterfølgende påstod West dog hårdnakket, at MTV havde tvunget ham til at vælge Swift som sin overrækker udelukkende for at øge showets seertal. »Han vil gerne være sød ved mig bag scenen, men ellers lukker han bare lort ud, når han spiller sej foran alle,« udtaler Swift om episoden, hvor Kanye i øvrigt sendte en undskyldning i form af blomster dagen efter showet.

Forvirret? Forståeligt.

Men det stopper faktisk ikke der, for Swift puster også liv i beefen mellem Kanye og Drake, der ramte et peak, da Pusha-T udgav diss-tracket ‘The Story of Adidon’ sidste år. Her afslørede Pusha Drakes på det tidspunkt hemmelige søn Adonis, som Pusha rygtedes til at skulle være blevet bekendt med gennem Kanye, der arbejdede som hans producer på det pågældende tidspunkt. »Han påvirkede i virkelig alvorlig grad Drakes familie og deres liv. Det er præcis det samme. Han kommer tæt på dig og indgyder tillid, og så springer han bomben«, fortæller Swift, der altså kraftigt antyder Kanyes rolle i sagen, selv om rapperen selv har benægtet enhver tilknytning til afsløringen.

Du kan læse hele det personlige interview hos Rolling Stone HER, hvor Swift heldigvis også når at komme ind på mange andre spændende emner end blot Kanye West.

Læs også: Hvorfor vælger Taylor Swift sine dårligste sange som singler?

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af