Nicki Minaj er vist blevet gift med sin kontroversielle kæreste

Nicki Minaj er vist blevet gift med sin kontroversielle kæreste
Nicki Minaj. (Foto: Carlos Alvarez/Getty Images for MTV)

I september proklamerede Nicki Minaj, at hun ville trække sig tilbage fra musikken for at stifte familie, og selv om vi tvivlede på, hvorvidt hun reelt havde i sinde at pensionere sig, så ser det faktisk ud til, at hun nu har taget det første skridt på vejen til at etablere kernefamilien.

Kigger man på Minajs Instagram tyder det nemlig kraftigt på, at hun er blevet gift med sin kæreste gennem det seneste år, Kenneth Petty.

Rapperen har tidligere udskiftet sit Twitter-navn til ‘Mrs. Petty’, men Instagram-opslaget mere end hentyder til, at parret nu officielt er blevet viet. Vi ser således forskelligt bryllupsmerch i form af matchende ‘Mr./Mrs.’ kaffekopper og ‘Groom/Bride’ kasketter, mens billedets tekst lyder: »Onika Tanya Maraj-Petty 10•21•19«, hvilket altså nu er Nicki Minajs borgerlige navn, mens datoen fortæller, at parret blev gift denne mandag.

41-årige Petty og 36-årige Minaj har kun været officielt sammen i lidt under et år, men de har angiveligt kendt hinanden i mange år, da de begge er vokset op i New York-forstaden Queens.

Her har Petty dog ikke nødvendigvis været et rart bekendtskab. Ifølge det amerikanske gossip-medie TMZ har Minajs ægtemand en mildest talt broget fortid med to længere fængselsstraffe for personfarlig kriminalitet. Den første i forbindelse med en dom for voldtægtsforsøg tilbage i 1995, der også involverede knivtrusler mod en kun 16-årig pige, og senere for et ‘first-degree manslaughter’, der bedst kan sammenlignes med ‘vold med døden til følge’ herhjemme. Sidstnævnte dom blev Petty færdig med at afsone tilbage i 2013.

Læs også: Tre uger efter hun gik på pension: Nicki Minaj rapper på det nye nummer ‘Fendi’

View this post on Instagram

???????? Onika Tanya Maraj-Petty 10•21•19

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af