Tre uger efter hun gik på pension: Nicki Minaj rapper på det nye nummer ‘Fendi’

Tre uger efter hun gik på pension: Nicki Minaj rapper på det nye nummer ‘Fendi’
Nicki Minaj.

Rappere er ikke specielt gode til at gå på pension. Alle fra Jay-Z til Lil Wayne har prøvet at stoppe med musikken blot for at vende tilbage kort tid efter. Tidligere i år annoncerede Lil Uzi Vert desuden, at det var slut med musik, blot for at udgive en række sange efterfølgende.

Så det er måske ikke overraskende, at Nicki Minaj nu ‘vender tilbage’ med sangen ‘Fendi’ sammen med rapperen PnB Rock og produceren Murda Beatz, selv om hun for kort tid siden annoncerede, at hun var gået på pension. Men det er nu alligevel ret specielt, at hun udgiver en sang blot tre uger efter afskeden med musik.

Men okay, man skal jo have lov til at ombestemme sig. Og det er jo også muligt, at sangen allerede var planlagt til udgivelse før Nicki Minaj meddelte sin pensionering, som hun har lovet at uddybe. Indtil videre står meldingen dog og blafrer i vinden.

‘Fendi’ er desuden ikke en hvilken som helst sang: Det er faktisk soundtracket til Nicki Minajs kollektion med Fendi (‘Fendi Prints On’), som hun allerede teasede tidligere i år.

Læs også: Her er årets bedst tjenende hiphopartister – mentoren må se sig slået af lærlingen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af