Premiere: Goss spiller luftguitar i video til den skarpe nye single ‘Blood’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Goss følger op på sidste års forrygende ‘Homeland Security’-ep med den skarpe nye single ‘Blood’ og en dertilhørende video. Her fortsætter Mads Damsgaard Kristiansen (tidligere frontmand i Reptile Youth) sin legesyge tilgang til musik med et track, der handler om at blive overstimuleret af sine omgivelser.

»They think I’m on drugs but I’m not / it’s just everything gets into my blood«, synger Goss således henover det tempofyldte, næsten lidt country-klingende popnummer, mens vi i videoen bliver præsenteret for to udgaver af hans person.

På den ene side ser vi Goss i et farvemættet univers, der vækker minder om 90’er-hjemmevideoer, hvor han fyrer sine bedste Elvis-moves af og spiller luftguitar iført sandfarvet jakkesæt og tilhørende cowboyhat på forskellige locations i London. Modsat møder vi så også, hvad der kunne kaldes Matrix-Goss, hvor Damsgaard Kristiansen er iført sort fra top til tå inklusive et par solbriller – cool som bare fanden.

Videoen er instrueret af Joacim Fougner og Goss, ‘Blood’ er lavet sammen med musikerens faste co-producer Tobias Laust, og alt i alt er der tale om et ekstremt spændende skridt videre i karrieren for Mads Damsgaard Kristiansens soloprojekt.

Læs anmeldelse: Goss skabte fest med følelser på Roskilde Festival

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af