Premiere: Goss spiller luftguitar i video til den skarpe nye single ‘Blood’

Goss følger op på sidste års forrygende ‘Homeland Security’-ep med den skarpe nye single ‘Blood’ og en dertilhørende video. Her fortsætter Mads Damsgaard Kristiansen (tidligere frontmand i Reptile Youth) sin legesyge tilgang til musik med et track, der handler om at blive overstimuleret af sine omgivelser.

»They think I’m on drugs but I’m not / it’s just everything gets into my blood«, synger Goss således henover det tempofyldte, næsten lidt country-klingende popnummer, mens vi i videoen bliver præsenteret for to udgaver af hans person.

På den ene side ser vi Goss i et farvemættet univers, der vækker minder om 90’er-hjemmevideoer, hvor han fyrer sine bedste Elvis-moves af og spiller luftguitar iført sandfarvet jakkesæt og tilhørende cowboyhat på forskellige locations i London. Modsat møder vi så også, hvad der kunne kaldes Matrix-Goss, hvor Damsgaard Kristiansen er iført sort fra top til tå inklusive et par solbriller – cool som bare fanden.

Videoen er instrueret af Joacim Fougner og Goss, ‘Blood’ er lavet sammen med musikerens faste co-producer Tobias Laust, og alt i alt er der tale om et ekstremt spændende skridt videre i karrieren for Mads Damsgaard Kristiansens soloprojekt.

Læs anmeldelse: Goss skabte fest med følelser på Roskilde Festival

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af