Flot support-tjans: Liss skal på turné med Vampire Weekend

Flot support-tjans: Liss skal på turné med Vampire Weekend
Liss. (Foto: Simon Birk)

Efter den indledende succes var Liss nødt til at trække lidt luft, men tidligere i år gjorde de fornemt comeback med ep’en ‘Second’. Udgivelsen er blevet rigtigt godt modtaget, og nu er der endnu mere vind i sejlene til den danske kvartet: De skal nemlig på turné med Vampire Weekend.

»Meget glade for at annoncere, at vi skal supporte Vampire Weekend på deres europaturné!!! Tak, VW?«, skriver Liss på deres Facebook, hvor de også afslører, at de i øjeblikket er i studiet for at lave nye sange.

Vampire Weekends europaturné strækker sig over ti datoer, og Liss er med som support på syv af disse. Den danske kvartet skal således spille for udsolgte sale i blandt andet Amsterdam, Barcelona og Madrid.

Newyorker-gruppen Vampire Weekend med Ezra Koenig i front udgav tidligere i år det stærke ‘Father of the Bride’-album, og i sommer var de forbi selveste Orange Scene – selv om den koncert nu ikke var lige i øjet.

Læs interview: Succesen slugte Liss: »Vi var for unge til at vide, hvornår vi skulle trække stikket«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af