Her er syv koncerter, du skal opleve i december

Julefreden sænker sig så småt over decembers koncertkalender, men vi har alligevel fundet syv anbefalinger frem, hvis der er tid blandt julefrokosterne. Og det er altså uden om udsolgte shows med Liss, Hans Philip og Loyle Carner samt vores Soundvenue Session med Clairo.
Her er syv koncerter, du skal opleve i december
Benal på Tinderbox. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Chynna
5. december, Loppen

Chynna har hængt en del ud med ASAP Rockys crew, og det kan høres i både hendes lyd og levering. Der er dømt mørke, eksperimenterende beats og syleskarpe flows, hvilket man i 2019 har kunnet høre på en stribe stærke singler – senest den underspillede ’Mood’. Og så kan hun levere live: Da hun gæstede Stengade sidste år, skrev vi, at hun knap trak vejret under sit åndeløse show.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Björk
5. december, Royal Arena

Man kan næppe beskylde Björk for at være uambitiøs – og det er da absolut heller ikke tilfældet, hvad angår hendes stort anlagte ‘Cornucopia Tour’, der lægger vejen forbi Royal Arena i december. Islændingens koncert tegner til at blive en helt særegen oplevelse med blandt andet videoinstallationer og ikke mindst et 52 personer stort kor som akkompagnement til de bedste numre fra Björks lange karriere – dog med fokus på hendes seneste album ‘Utopia’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The Pharcyde
10. december, Loppen

California-crewet The Pharcyde er en af 90’ernes stærkeste – men måske nogle gange en smule oversete – hiphopgrupper. Deres alternative, jazzede hiphop er baseret på stærke tekster og legesyge flows, og så har de et par klassikere i bagagen i form af albummene ’Bizarre Ride II the Pharcyde’ fra 1992 og især ’Labcabincalifornia’ fra 1995.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hot Chip
12. december, Store Vega

Når de elskværdige klubnørder lægger vejen forbi København med deres smittende electropop, er der nærmest garanti for et ekstatisk dansegulv. Selv om Hot Chips signaturudtryk også ofte er en smule indadvendt, er der live altid fokus på de dansable synthgrooves og den euforiske stemning.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

J.I.D.
13. december, Voxhall + 17. december, Pumpehuset

J. Cole er blevet en af hiphoppens største stjerner ved at fokusere mere på tekstindhold og klassiske hiphop-flows end de fleste af nutidens stjerner, og hans protege J.I.D. går i mesterens fodspor. Forvent lyrisk overskud, overlegen levering og rendyrket hiphop.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dave East
16. december, Lille Vega

Der vil altid findes rappere som Dave East i New York, og gudskelov for det. Han er en modgift til alverdens moderne trap og autotune-rap og fokuserer på hård attitude og endnu hårdere rim. Hvis man er til tidløs gaderap fra det rådne æble, skal man tage til Dave East.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Benal
30. december, Store Vega

Det handler om at være hurtigt ude, hvis du vil nå med til Benals koncert i Store Vega mellem jul og nytår. Duoens to andre Vega-koncerter (28.-29. december) er nemlig for længst udsolgt – og med god grund. De seneste år har rapper Benjamin og producer Albert nemlig kontinuerligt imponeret live.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af