Kanye deler dramatisk video til ’Closed on Sunday’ med familien Kardashian-West i hovedrollerne

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På en kold, nøgen klippeblok ligger familien Kardashian-West – Kanye, Kim og børnene North, Saint, Chicago og Psalm – og holder om hinanden. Som i et postapokalyptisk, blåtonet univers, hvor der ikke længere findes andre end dem. Altså, lige indtil en mindre armé af køretøjer ruller op, og de seks forenes med deres venner, familie og et begejstret gospelkor.

Således udspiller videoen til ’Jesus is King’-nummeret ’Closed on Sunday’ – inklusive en dramatisk sekvens af Kanye på toppen af et sneklædt bjerg med solnedgangen i den smukke horisont. Tættere på Gud kommer man formentlig ikke ude i det golde ingenting.

Blandt de celebre familiemedlemmer, der stiller op til fællesfoto, kan man spotte blandt andre Kris Jenner samt Kourtney Kardashian med sine børn. I samme ombæring får vi endda også et af Kanye Wests sjældne smil – men kun for et kort øjeblik, naturligvis.

Inden du ser videoen til ende, kan det anbefales at skrue lyden i høretelefonerne en kende ned. Videoen afrundes nemlig af et skingert primalskrig (»Chick-fil-aaaaaa!«) leveret af North West. Av.

Tidligere på måneden afslørede Kanye West i øvrigt, at han har et nyt kapitel af ’Jesus is King’-projektet på trapperne. Denne gang i form af en udgivelse med titlen ’Jesus is King II’ skabt i samarbejde med Dr. Dre. »Coming soon,« lovede det nyslåede makkerpar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af