Kanye West og Dr. Dre annoncerer ’Jesus is King Part II’

Kanye West og Dr. Dre annoncerer ’Jesus is King Part II’
Legenderne i studiet. (Foto: Kanye Wests og Dr. Dres Twitter.)

Vi har efterhånden erfaret, at Kanye Wests veje er uransagelige. Den sidste måned har budt på gospelværket ’Jesus is King’ med tilhørende film, og på søndag får hans første operasatsning premiere under titlen ’Nebuchadnezzar’.

Alligevel formår Kanye at tage fusen på os all over again: Nu har Kanye og Dr. Dre (!) nemlig sammen annonceret ’Jesus is King Part II’.

»Ye and Dre Jesus is King Part II Coming Soon«, lyder den annonceringen via både Dr. Dres og Kanyes Twitterprofiler bakket op af et billede af de to hiphopgiganter i studiet: Kanye iklædt ’Jesus is King’-merch og overlegen attitude, Dre iklædt stort smil og fanboy’ske pegefingre.

Kanye West har tidligere flere gange udtrykt dyb respekt for sin nye samarbejdspartner af en producermogul, men de to har endnu ikke udgivet noget sammen – før nu.

Da Rolling Stone tilbage i 2010 udgav listen »100 greatest artists«, hvor forskellige markante musiknavne udtalte sig om hundrede af de allerstørste, bidrog Kanye West med en besyngelse af Dre. »Han er definitionen af ægte talent: Det føles som om, Gud har placeret Dre her for at lave musik, og lige meget, hvilke kræfter der går imod ham, ender han altid på bjergets tinde«, afrundede han.

Læs også: For 20 år siden gjorde Dr. Dre gangstarap til hele verdens festmusik – hjulpet på vej af Eminem-effekten

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af