Lil Mosey kommer til Danmark – forhåbentligt bliver det bedre end sidst

Lil Mosey kommer til Danmark – forhåbentligt bliver det bedre end sidst
Lil Mosey i Store Vega. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

Det seneste år eller to er Danmark nærmest blevet oversvømmet af en bølge helt unge amerikanske rappere, der tager på verdensturné, selv om de ofte kun har et enkelt hit eller to på cv’et. Folk som Lil Pump, 6ix9ine, Lil Xan, Juice WRLD og mange flere har gæstet os med varierende succes. De fleste har ikke fremvist de største vokalevner, men mange bragte i det mindste et højt energiniveau og en god portion entusiasme med sig.

Men ikke Lil Mosey. Den 17-årige rappers koncert på Store Vega i januar var en af årets værste musikoplevelser. Vi kaldte det »børne-MGP forklædt som Soundcloudrap-koncert« og kvitterede med en enkelt stjerne.

Nu prøver Lil Mosey dog igen. Den 13. februar vender han nemlig tilbage til gerningsstedet og giver sin anden danske koncert i Store Vega omkring et år efter den første.

Og hvem ved? Måske er han blevet en habil performer siden sidst. Siden januar har han i hvert fald præsteret at blive udvalgt som et af årets største talenter af hiphopmagasinet XXL, og så har han udgivet albummet ‘Certified Hitmaker’. Hans største hit er dog fortsat ‘Noticed’ fra 2018.

Billetsalget starter 29. november kl. 10.00 via ticketmaster.dk.

Lil Mosey (US)
13. februar
Store Vega
Billetpris: 270 kr.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af