Pophåbet Ida Laurberg tager favntag med sin angst på den terapeutiske ‘My Chemistry’

Pophåbet Ida Laurberg tager favntag med sin angst på den terapeutiske ‘My Chemistry’
Ida Laurberg.

Så sent som i går var Ida Laurberg første levende billede i vores nye serie Soundvenue Springer, hvor vi sætter fokus på de nye talenter, der blæser os bagover lige nu. I dag er den 19-årige sanger fra Helsinge så klar med en efterfølger til den stærke debutsingle ‘Grayzone’ i form af ‘My Chemistry’.

Ligesom ‘Grayzone’ bevæger ‘My Chemistry’ sig i det dystre og melankolske lydlandskab, der er blevet karakteristisk for Ida Laurbergs følelsesladede emopop. Det tunge beat og den mørke, forvrængede synthbas afløses momentvis af smukke nedtonede passager, og den unge sangers habile vokal bevæger sig ubesværet mellem de store energiudladninger og de helt blide øjeblikke.

»Sangen handler om, hvordan det føles hele tiden at lades som om, at man er total velfungerende udadtil, når hele ens hverdag i virkeligheden dikteres af angst. ‘My Chemistry’ er en sang, der giver andre en mulighed for at mærke, hvordan det er at være i mit hoved, ligesom andre forhåbentlig føler, at jeg forstår, hvordan det er at være i deres hoved«, fortæller Ida Laurberg til Soundvenue om singlen, hvor teksten blandt andet udtrykker hendes frygt for, at der er noget galt med den kemiske sammensætning i hendes hjerne.

Ida Laurberg er annonceret som support til Jadas danmarksturné i starten af det nye år, hvor der altså vil være mulighed for at høre det unge pophåb live.

Læs interview: Soundvenue Springer: Ida Laurbergs emopop lyser som en glødepære i mørket

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af