Trippie Redd kommer til Danmark for første gang

Trippie Redd kommer til Danmark for første gang
Trippie Redd.

Trippie Redd var en af de mest fremtrædende artister i den bølge af ny hiphop, der i 2017 blev berømt globalt som Soundcloud-rap. Hans nærmest vrælende vokal var et af de tydeligste tegn på, at de nye rappere havde tænkt sig at krænge deres følelser ud, og numre som ‘Love Scars’ og XXXTentacion-samarbejdet ‘Fuck Love’ blev milepæle for den unge emorap.

Redd skulle i sommeren 2018 have spillet på hiphopfestivalen Hafnia Zoo, men han aflyste, og senere blev hele festivalen så aflyst. Det råder rapperen bod på nu med sin (7-9-13) første danske koncert, der finder sted i Store Vega 30. marts.

Koncerten kommer i kølvandet på, at mange af rapperne fra miljøet omkring Trippie Redd – Juice WRLD, 6ix9ine, Lil Xan, Lil Pump, Smokepurrp og Lil Mosey – har været forbi Danmark. Størstedelen af de nævnte rappere har trukket store publikumsskarer, og de har populariseret en ny koncertform, der fokuserer på moshpits og energi. Desværre ofte på bekostning af koncertens kvalitet.

Det bliver altså spændende at se, om Trippie Redd kan levere endnu en Soundcloud-fest på dansk jord – og om han kan give en bedre vokalpræstation end mange af sine forgængere.

Billetsalget starter 15. november klokken 10.00 via ticketmaster.dk.

Trippie Redd
30. marts
Store Vega
Billetpris: 240 kr.

Læs også: Hvordan Soundcloud-rappen brændte ud kun et år efter gennembruddet

Læs interview: Vi talte med Trippie Redd om knuste hjerter: »Kærlighedens mål er at overvinde alt«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af