Rihanna teaser sit niende studiealbum på ny med kryptisk Instagram-video

Rihanna teaser sit niende studiealbum på ny med kryptisk Instagram-video
Rihanna. (Foto: Tim P. Whitby/Getty Images)

Det er præcis et år siden, at Rihanna (noget uofficielt) bekendtgjorde over for sin fans på Instagram, at hun ville udgive et nyt album i 2019. I januar fortalte hun, at pladen var »supertæt på at være færdig«, og siden da har hun fortalt om, hvordan albummet vil være inspireret af reggae.

Rihannas niende studiealbum, med den foreløbige titel ‘R9’, har dog ladet vente på sig, hvorfor de fleste har regnet med, at udgivelsen vil blive skubbet til 2020. Men nu har popstjernen endnu engang teaset albummet på Instagram – denne gang med teksten: »Opdatering: Mig, der lytter til R9 for mig selv og nægter at udgive det« og en video af en hundehvalp, der går amok til House of Pains klassiker ‘Jump Around’.

Det noget kryptiske post indeholder ingen officiel information om den kommende udgivelse, men skal man tage ordlyden for gode varer, lader det altså til, at pladen er færdig. Det store spørgsmål er så, om Rihanna har i sinde at holde sine fans hen meget længere, eller om hun mon har en overraskelse gemt i ærmet.

‘R9’ er det andet Rihanna-album, der har ladet vente på sig over de seneste to år. I sommeren 2018 teasede hun også et Dancehall-album, som siden er gået lidt i glemmebogen.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af